Blog

Natuurlijke lippen met fillers

Lip fillers zijn een ontzettend populaire methode om de lippen meer volume te geven. Hoe zorg je ervoor dat jouw lippen er natuurlijk uit blijven zien?

10.10.2022

Met een lip filler behandeling wordt er volume gecreëerd en definitie gegeven aan de lippen. Zo kunnen de lippen op een natuurlijke manier voller gemaakt worden. Mooie en volle lippen geven het gezicht een sensuele en jeugdige look. Niet iedereen heeft van nature volumineuze lippen, daar bieden lip fillers dus een uitstekende oplossing voor.

Hoe zorg je ervoor dat jouw lippen er natuurlijk uit blijven zien?

Voor een mooi natuurlijk resultaat zijn een aantal dingen belangrijk:

  • Het gebruik van de juiste hoeveelheid filler
  • Het gebruik van een juiste injectietechniek
  • Het gebruikt van het juiste filler product

Laten we er kort even op ingaan! Allereerst is het natuurlijk van belang niet te veel filler te injecteren. Zo geef je de lippen een opgeblazen en onnatuurlijke look. Een gebruikelijke hoeveelheid lip filler is 1,0 ml. Soms wordt er ook minder gebruikt, bijvoorbeeld 0,5 ml. Zorg er in ieder geval voor dat er per sessie niet meer dan 1,0 ml gebruikt wordt.

Vervolgens speelt de injectietechniek een belangrijke rol. De filler moet in de juiste laag en plek van de lip geïnjecteerd worden. Zo voorkom je dat de filler bijvoorbeeld buiten de lip wordt geïnjecteerd, of dat er een duck-face effect wordt gecreëerd. Ga voor een lip filler behandeling daarom altijd naar een erkende kliniek, waar de artsen bekend zijn met het creëren van natuurlijke resultaten.

Als laatst is vanzelfsprekend het filler product erg belangrijk. Fillers kunnen namelijk verschillende in dikte en consistentie. Voor de lippen is een zachte en elastische filler wenselijk voor een natuurlijk resultaat. Een te dikke filler kan namelijk een harde en onnatuurlijke look geven.

Benieuwd of lip fillers iets voor jou zijn?

Bij JECT Clinics hebben onze artsen uitgebreide ervaring met het creëren van natuurlijke lip filler resultaten. Daarbij werken wij voor de lippen met de Restylane Kysse filler, een hoogwaardige filler die exact het natuurlijke lipweefsel nabootst. Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden voor jou? Boek gerust een vrijblijvend consult met een van onze artsen en laat je informeren.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Kom gerust langs voor een vrijblijvend consult.

Plan een gratis consult
ject-arrow

Vragen? Neem contact met ons op