Behandeling

Kaaklijn

Droom jij ook van een strakke en gedefinieerde kaaklijn? Middels hyaluronzuur fillers kan de kaaklijn geaccentueerd worden, wat zorgt voor een prachtig strakke gezichtscontour.

De kaaklijn vormt de basis van het gezicht. Soms is de vorm van de kaaklijn niet uitgesproken, waardoor er definitie in het gezicht mist. Bij zowel mannen als vrouwen is een strakke en gedefinieerde kaaklijn vaak gewenst voor een krachtige en jeugdige uitstraling. Middels een filler behandeling kan deze contour en definitie in de kaaklijn worden aangebracht.

Waarom kaaklijn fillers?

  • Accentueren van definitie en contour

  • Jeugdige en krachtige uitstraling

  • Optisch slanker lijken van het gezicht

De behandeling

Voorafgaand aan de behandeling wordt de huid van de kaaklijn verdoofd met verdovingscrème. Wanneer de huid verdoofd is, zal de arts de huid desinfecteren. Daarna wordt de behandeling uitgevoerd. Middels meerdere injecties met een dun naaldje of canule zal de filler in kleine hoeveelheden over de kaaklijn worden aangebracht. Het proces van het injecteren duurt vaak niet langer dan vijftien minuten. Daarna is de behandeling klaar en zal de arts het gebied masseren. Er worden altijd foto’s gemaakt voor jouw medisch dossier. Hierna is de behandeling klaar en kun je genieten van het resultaat!

Benieuwd of kaaklijn fillers iets voor jou zijn?

Bij JECT Clinics hebben onze artsen uitgebreide ervaring met het plaatsen van kaaklijn fillers. Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden voor jou? Boek gerust een vrijblijvend consult met een van onze artsen.

Onze prijzen

ject-clinics-kaaklijn

Benieuwd hoe kaaklijn fillers jouw uitstraling kunnen verbeteren? Kom gerust langs voor een vrijblijvend consult.

Plan een gratis consult
ject-arrow
Bel met een specialist
ject-arrow

Vragen? Neem contact met ons op