Behandeling

Kin fillers

Stoor jij je aan een naar achterstaande kin of mis je definitie in het gezicht? Kin fillers kunnen de ideale V-shape in het gezicht creëren.

De vorm van de kin levert een belangrijke bijdrage in de gezichtscontour. Met de leeftijd kan de vorm van de kin gaan veranderen. Sommigen zijn zelf niet geheel tevreden met de vorm van hun kin. Kin fillers kunnen zowel de contour als de definitie van de kin verbeteren zonder dat hier een chirurgische operatie voor nodig is.

Waarom kin fillers?

  • Accentueren van V-shape in gezicht

  • Naar voren brengen van naar achterstaande kin

  • Optisch slanker lijken van onderkin

De behandeling

Voorafgaand aan de behandeling wordt de huid van de kin verdoofd met verdovingscrème. Wanneer de huid verdoofd is, zal de arts de huid desinfecteren. Daarna wordt de behandeling uitgevoerd. Middels meerdere injecties met een dun naaldje zal de filler in kleine hoeveelheden in de kin worden aangebracht. Het proces van het injecteren duurt vaak niet langer dan vijf minuten. Er worden altijd foto’s gemaakt voor jouw medisch dossier. Hierna is de behandeling klaar en kun je genieten van het resultaat!

Benieuwd of kin fillers iets voor jou zijn?

Bij JECT Clinics hebben onze artsen uitgebreide ervaring met het plaatsen van kin fillers. Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden voor jou? Boek gerust een vrijblijvend consult met een van onze artsen.

Onze prijzen

ject-clinics-kin

Benieuwd hoe kin fillers jouw uitstraling kunnen verbeteren? Kom gerust langs voor een vrijblijvend consult.

Plan een gratis consult
ject-arrow
Bel met een specialist
ject-arrow

Reviews van onze klanten

Vragen? Neem contact met ons op