Behandeling

Huidverbetering

Begint jouw huid zichtbare tekenen van veroudering te vertonen? Zoals huidverslapping, fijne lijntjes of rimpeltjes? Laat jouw huid professioneel behandelen voor een zichtbare verjonging!

Onze huidkwaliteit vermindert naarmate we ouder worden. Ongeveer vanaf het 25e levensjaar gaat de huid tekenen van veroudering vertonen. Zo worden de opper- en lederhuid dunner, verminderen het aantal bloedvaten, en neemt het bindweefsel (collageen en elastine) af. Hierdoor neemt vervolgens weer de elasticiteit en stevigheid van de huid af en vertoont de huid rimpeltjes en lijntjes, op zowel oppervlakkig als diep niveau. Naast het biologische verouderingsproces, zorgt ook de dagelijkse blootstelling aan schadelijke invloeden van buitenaf voor een versneld verouderingsproces. Denk hierbij aan blootstelling aan zonlicht en luchtvervuiling.

Bij huidverjonging ligt de focus op het herstellen van de elasticiteit, stevigheid en volume van de huid. Voor herstel van stevigheid en huidkwaliteit kunnen behandelingen middels Skinboosters, Vampire facial (PRP) en Profhilo worden toegepast. Voor herstel van volume kan een Liquid facelift middels hyaluronzuur fillers worden toegepast. Voor herstel van rimpeltjes en fijne lijntjes zijn behandelingen met Botox het meest toereikend. Kortom, de mogelijkheden zijn zeer uitgebreid. Samen met een van onze cosmetische artsen wordt een persoonlijk behandelplan op maat opgesteld.

ject-huidverbetering

Benieuwd hoe huidverbetering jouw uitstraling kan optimaliseren? Kom gerust langs voor een vrijblijvend consult.

Plan een gratis consult
ject-arrow
Bel met een specialist
ject-arrow

Vragen? Neem contact met ons op