Behandeling

Fronsrimpel

Stoor jij je aan een diepe fronsrimpel tussen de wenkbrauwen? Het kan een boze en verouderde blik geven. Middels een botox behandeling kan de rimpel vervagen of zelfs verdwijnen!

Fronsrimpels tussen de wenkbrauwen kunnen ontstaan bij veelvoudig boos of bedenkelijk kijken. Vaak heb je niet door dat je veel boos kijkt. Mensen die bijvoorbeeld veel achter beeldschermen werken fronsen gedurende dag vaak, zonder dat zij het doorhebben. Daarbij spannen de spieren tussen de wenkbrauwen zich aan waardoor er fronsrimpels ontstaan. Na verloop van tijd zullen deze rimpels ook zichtbaar zijn in een neutrale gezichtsuitdrukking. Dat kan een boze of strenge uitstraling geven.

Botox, oftewel botuline toxine, is een spierontspanner die ervoor zorgt dat de fronsspier tijdelijk niet meer kan samentrekken. Doordat de spier niet meer goed samentrekt, kan er geen rimpel meer in de huid gevormd worden. Hierdoor wordt de huid gladder en strakker. De fronsrimpel kan daarmee zowel verminderd als voorkomen worden.

Wanneer starten met botox?

Het ideale moment om te starten met botox is wanneer de fronsrimpel zichtbaar wordt in een neutrale gezichtsuitdrukking. Vanaf dit moment zal de rimpel namelijk alleen maar dieper worden. De botox zal op dit moment niet alleen de rimpel laten verdwijnen, maar heeft ook een preventief effect. Het voorkomt namelijk dat de rimpel veel dieper wordt.

Hoelang resultaat?

Gemiddeld blijft botox 3 tot 4 maanden werkzaam. Bij JECT Clinics bieden we naast de reguliere botox Azzalure ook Alluzience aan, deze kan langer werkzaam zijn tot 6 maanden. Na die tijd zullen de behandelde spieren langzaamaan steeds meer gaan werken. Als de botox is uitgewerkt, kan de behandeling worden herhaald. Herhaling van de behandeling is belangrijk om het resultaat zo goed mogelijk te behouden.

Prijzen

ject-fronsrimpel

Benieuwd hoe een fronsrimpel behandeling jouw uitstraling kan verbeteren? Kom gerust langs voor een vrijblijvend consult.

Plan een gratis consult
ject-arrow
Bel met een specialist
ject-clinics-arrow

Vragen? Neem contact met ons op