Behandeling

Kraaienpootjes

Stoor jij je aan de fijne lijntjes of rimpeltjes naast de ogen? Het kan een verouderde blik geven. Middels een botox behandeling kunnen deze rimpeltjes vervagen of zelfs verdwijnen!

De kraaienpootjes, ook wel de lachrimpeltjes genoemd, ontstaan doordat de ogen samenknijpen tijdens het lachen. De ene heeft dit van nature meer dan de ander. Veel vinden deze rimpeltjes ook vrolijkheid of karakter aan het gezicht geven. Maar na verloop van tijd zullen deze rimpeltjes namelijk ook zichtbaar zijn in een neutrale gezichtsuitdrukking.

Dat kan erg storend zijn, doordat ze het gezicht flink doen verouderen. Botox is een spierontspanner die ervoor zorgt dat de spier plaatselijk naast de ogen minder hard samenknijpt. Doordat de spier niet goed meer samenknijpt, kunnen er geen rimpeltjes meer in de huid gevormd worden. Hierdoor wordt de huid gladder en strakker. De kraaienpootjes kunnen daarmee zowel verminderd als voorkomen worden.

Wanneer starten met botox?

Het ideale moment om te starten met botox is wanneer de kraaienpootjes zichtbaar worden in een neutrale gezichtsuitdrukking. Vanaf dit moment zullen de rimpeltjes namelijk alleen maar dieper worden. De botox zal op dit moment niet alleen de rimpels laten verdwijnen, maar heeft ook een preventief effect. Het voorkomt namelijk dat de rimpeltjes veel dieper worden.

Hoelang resultaat?

Gemiddeld blijft botox 3 tot 4 maanden werkzaam. Bij JECT Clinics bieden we naast de reguliere botox Azzalure ook Alluzience aan, deze kan langer werkzaam zijn tot 6 maanden. Na die tijd zullen de behandelde spieren langzaamaan steeds meer gaan werken. Als de botox is uitgewerkt, kan de behandeling worden herhaald. Herhaling van de behandeling is belangrijk om het resultaat zo goed mogelijk te behouden.

Prijzen

ject-clinics-kraaienpootjes

Benieuwd hoe een kraaienpootjes behandeling jouw uitstraling kan verbeteren? Kom gerust langs voor een vrijblijvend consult.

Plan een gratis consult
ject-arrow
Bel met een specialist
ject-clinics-arrow

Vragen? Neem contact met ons op