Behandeling

Spanningshoofdpijn

Heb jij veel last van hoofdpijn? Of last van een zwaar gevoel rondom de wenkbrauwen en het voorhoofd? Dat kan een gevolg zijn van spierspanningshoofdpijn. Botox biedt hiervoor een ideale oplossing!

Hoofdpijn kan veel oorzaken hebben. Spierspanningshoofdpijn is een van de meest voorkomende vormen van hoofdpijn en uit zich vaak als een drukkende pijn, van lichte tot matige intensiteit, aan beide kanten van het hoofd. Ook kan er sprake zijn van een stijve nek of stijve schouders met uitstralende pijn naar de nek. Chronische spierspanningshoofdpijn kan het gevolg zijn van stress, een langdurig verkeerde werkhouding of een verkeerde slaaphouding. In dit geval kan een behandeling met botox uitkomst bieden en de hoofdpijnklachten verminderen.

Botox is een spierontspanner die ervoor zorgen dat de aangezichtsspieren in een meer ontspannen staat terecht komen. Het ontspannen van de spieren kan een verlichting van de hoofdpijn klachten geven.

Hoelang resultaat?

Gemiddeld blijft botox 3 tot 4 maanden werkzaam. Bij JECT Clinics bieden we naast de reguliere botox Azzalure ook Alluzience aan, deze kan langer werkzaam zijn tot 6 maanden. Na die tijd zullen de behandelde spieren langzaamaan steeds meer gaan werken. Als de botox is uitgewerkt, kan de behandeling worden herhaald. Herhaling van de behandeling is belangrijk om het resultaat zo goed mogelijk te behouden.

Prijzen

ject-hoofdpijn

Benieuwd hoe een hoofdpijn behandeling jouw uitstraling kan verbeteren? Kom gerust langs voor een vrijblijvend consult.

Plan een gratis consult
ject-arrow
Bel met een specialist
ject-clinics-arrow

Vragen? Neem contact met ons op