Behandeling

Neuscorrectie

Stoor jij je aan een bobbel op de neus waar je graag vanaf wilt, maar is een operatie toch nog een stap te groot? Een neuscorrectie middels fillers biedt een ideale en effectieve oplossing.

De neus vormt een van de meest bepalende kenmerken van het gezicht. Ontevredenheid met de vorm van de neus kan dan ook een grote impact hebben op iemand zijn zelfverzekerdheid en tevredenheid met het uiterlijk. Een niet-operatieve neuscorrectie middels fillers kan in dit geval de oplossing bieden. Met fillers kunnen bobbeltjes, deukjes en asymmetrie in de neus worden gecorrigeerd. Een minimale correctie aan de neus kan al een enorme verbetering geven aan het totale uiterlijk van het gezicht, zonder dat hier een operatie aan te pas hoeft te komen.

Waarom een neuscorrectie met fillers?

  • Corrigeren van bobbel op de neusbrug

  • Subtiel liften van de neus tip

  • Een grote verbetering zonder onder het mes te hoeven

Onze behandelingen

Voorafgaand aan de behandeling wordt de huid van de neus verdoofd met verdovingscrème. Wanneer de huid verdoofd is, zal de arts de huid desinfecteren. Daarna wordt de behandeling uitgevoerd. Middels meerdere injecties met een dun naaldje zal de filler in kleine hoeveelheden op specifieke plekken op de neusbrug of neus tip worden aangebracht. Het proces van het injecteren duurt vaak niet langer dan vijf minuten. Er worden altijd foto’s gemaakt voor jouw medisch dossier. Hierna is de behandeling klaar en kun je genieten van het resultaat!

Benieuwd of een neuscorrectie met fillers iets voor jou is?

Bij JECT Clinics hebben onze artsen uitgebreide ervaring met het plaatsen van neus fillers. Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden voor jou? Boek gerust een vrijblijvend consult met een van onze artsen.

Onze prijzen

ject-neuscorrectie

Benieuwd of een neuscorrectie jouw uitstraling kan verbeteren? Kom gerust langs voor een vrijblijvend consult.

Plan een gratis consult
ject-arrow
Bel met een specialist
ject-arrow

Vragen? Neem contact met ons op