Behandeling

Overmatig zweten

Heb jij last van overmatig zweten? Moet jij hierdoor meerdere keren per dag van kleding wisselen? Een behandeling met botox kan een zeer effectieve oplossing bieden!

Overmatig zweten, ook wel hyperhidrosis genoemd, kan een erg vervelende klacht zijn. Een behandeling met botox is erg effectief tegen het overmatig transpireren. Er worden injecties gegeven op de lichaamsplaats waar last is van overmatig transpireren. Door de botulinetoxine worden de zenuwuiteinden van de zweetkliertjes geblokkeerd. Hierdoor stoppen de zweetkliertjes op deze plek met het produceren van zweet. Uiteraard kan op andere lichaamsplekken nog wel zweet worden geproduceerd.

Hoelang resultaat?

Gemiddeld blijft botox 3 tot 4 maanden werkzaam. Bij JECT Clinics bieden we naast de reguliere botox Azzalure ook Alluzience aan, deze kan langer werkzaam zijn tot 6 maanden. Na die tijd zullen de behandelde spieren langzaamaan steeds meer gaan werken. Als de botox is uitgewerkt, kan de behandeling worden herhaald. Herhaling van de behandeling is belangrijk om het resultaat zo goed mogelijk te behouden.

Prijzen

Benieuwd hoe een behandeling tegen zweten jou kan helpen? Kom gerust langs voor een vrijblijvend consult.

Plan een gratis consult
ject-arrow
Bel met een specialist
ject-clinics-arrow

Vragen? Neem contact met ons op