Behandeling

Wenkbrauwlift

Heb jij last van zware hangende wenkbrauwen? En neemt dit gevoel toe gedurende de dag? Een wenkbrauwlift met botox is een subtiele behandeling om de wenkbrauwen te liften. Dit geeft een prachtige frisse en open blik.

Zware hangende wenkbrauwen kunnen een vervelende klacht zijn. Veel mensen hebben hier last van. Vooral bij mensen die veel achter beeldschermen werken is het een veelgehoorde klacht. Zware wenkbrauwen kunnen een gevolg zijn van te hoge spierspanning rondom de wenkbrauwen. Als de spiertjes de wenkbrauw te hard naar beneden trekken, kan dit gedurende de dag een zwaar gevoel veroorzaken.

Door het spiertje met botox te behandelen, zal het plaatselijk ontspannen. Doordat het spiertje de wenkbrauw nu niet meer zo hard naar beneden trekt, zal het als gevolg subtiel gelift worden. Dat geeft een prachtige frisse en open blik.

Is een wenkbrauwlift iets voor mij?

Als jij last hebt van zware wenkbrauwen, waarbij dit gevoel toeneemt gedurende dag, kan een wenkbrauwlift een geschikte behandeling voor jou zijn. Het geeft namelijk verlichting van de zware wenkbrauwen en daarbij ook een mooie open blik. Het is belangrijk goed te kijken of niet de oogleden het probleem veroorzaken. Wanneer we ouder worden wordt namelijk ook de huid van de oogleden slapper. Dit kan ook wel eens een zwaar gevoel rondom de ogen geven. In dat geval is een wenkbrauwlift niet de best aangewezen behandeling, maar kan bijvoorbeeld een ooglidcorrectie worden overwogen. Vanzelfsprekend zullen onze artsen daarin eerlijk advies geven.

Hoelang resultaat?

Gemiddeld blijft botox 3 tot 4 maanden werkzaam. Bij JECT Clinics bieden we naast de reguliere botox Azzalure ook Alluzience aan, deze kan langer werkzaam zijn tot 6 maanden. Na die tijd zullen de behandelde spieren langzaamaan steeds meer gaan werken. Als de botox is uitgewerkt, kan de behandeling worden herhaald. Herhaling van de behandeling is belangrijk om het resultaat zo goed mogelijk te behouden.

Prijzen

ject-wenkbrauwlift

Benieuwd hoe een wenkbrauwlift jouw uitstraling kan verbeteren? Kom gerust langs voor een vrijblijvend consult.

Plan een gratis consult
ject-arrow
Bel met een specialist
ject-clinics-arrow

Vragen? Neem contact met ons op