Behandeling

Baby botox

Merk je dat je meer fijne lijntjes in je voorhoofd en frons begint te zien? Met een subtiele hoeveelheid botox kan je deze lijntjes vervagen waarbij je nog steeds mooi en natuurlijk je mimiek kan tonen!

Fronsrimpels tussen de wenkbrauwen kunnen ontstaan bij veelvoudig boos of bedenkelijk kijken. De voorhoofdrimpels zijn de horizontale rimpels in het voorhoofd. Ze worden gevormd door het optrekken van de wenkbrauwen. Indien je merkt dat de fijne lijntjes beginnen op te vallen, kan je ervoor kiezen om het iets te verzachten met een subtiele hoeveelheid botox.

Botox, oftewel botuline toxine, is een spierontspanner die ervoor zorgt dat de spier tijdelijk niet meer hard kan samentrekken. Doordat de spier niet meer goed samentrekt, kan er geen rimpel meer in de huid gevormd worden. Hierdoor wordt de huid gladder en strakker. De rimpels kunnen daarmee zowel verminderd als voorkomen worden.

Wanneer starten met botox?

Het ideale moment om te starten met botox is wanneer de fijne lijntjes zichtbaar worden in een neutrale gezichtsuitdrukking. Vanaf dit moment zal de rimpel namelijk alleen maar dieper worden. De botox zal op dit moment niet alleen de rimpel laten verdwijnen, maar heeft ook een preventief effect. Het voorkomt namelijk dat de rimpel veel dieper wordt.

Hoelang resultaat?

Gemiddeld blijft botox 3 tot4 maanden werkzaam. Na die tijd zullen de behandelde spieren langzaamaan steeds meer gaan werken. Als de botox is uitgewerkt, kan de behandeling worden herhaald. Herhaling van de behandeling is belangrijk om het resultaat zo goed mogelijk te behouden.

Prijzen

ject-clinics-voorhoofd

Benieuwd hoe een baby botox behandeling jouw uitstraling kan verbeteren? Kom gerust langs voor een vrijblijvend consult.

Plan een gratis consult
ject-arrow
Bel met een specialist
ject-clinics-arrow

Vragen? Neem contact met ons op