Behandeling

Afhangende mondhoeken

Heb jij last van afhangende mondhoeken? Naarmate we ouder worden kunnen de mondhoeken gaan afhangen. Dit kan komen door verhoogde spierspanning rondom de mond. Spierontspanners zorgen ervoor dat de spiertjes weer ontspannen en de mondhoeken subtiel gelift worden. Dat geeft een verjongend effect!

Afhangende mondhoeken kunnen een norse en sombere gezichtsuitdrukking geven. De gezichtsspieren die de mondhoeken normaal naar beneden trekken kunnen overactief en aangespannen zijn. Dit gebeurt vaker naarmate we ouder worden. Na verloop van tijd zal de mond zich hiernaar vormen en zullen de mondhoeken permanent naar beneden getrokken worden. Dat kan erg storend zijn, omdat het het gezicht flink doet verouderen.

Botuline toxine is een spierontspanner die ervoor zorgen dat de spiertjes rondom de mond tijdelijk minder hard samenspannen. Doordat de spiertjes niet goed meer samenspannen, worden de mondhoeken niet meer zo hard naar beneden getrokken. Hierdoor worden de mondhoekjes op een subtiele en natuurlijke wijze gelift.

Wanneer starten met spierontspanners?

Het ideale moment om te starten met spierontspanners is wanneer de mondhoeken zichtbaar en permanent beginnen af te hangen. Vanaf dit moment zullen de mondhoeken namelijk alleen maar verder gaan afhangen. De spierontspanners zorgen er dan niet alleen voor dat de mondhoeken gelift worden, maar dat de mondhoeken niet nog verder gaan afhangen.

Hoelang resultaat?

Gemiddeld blijven spierontspanners 3 tot 4 maanden werkzaam. Bij JECT Clinics bieden we naast de reguliere spierontspanners ook Alluzience aan, deze kan langer werkzaam zijn tot 6 maanden. Na die tijd zullen de behandelde spieren langzaamaan steeds meer gaan werken. Als de spierontspanners zijn uitgewerkt, kan de behandeling worden herhaald. Herhaling van de behandeling is belangrijk om het resultaat zo goed mogelijk te behouden.

Prijzen

Benieuwd hoe een mondhoek behandeling jouw uitstraling kan verbeteren? Kom gerust langs voor een vrijblijvend consult.

Plan een gratis consult
ject-arrow
Bel met een specialist
ject-clinics-arrow

Vragen? Neem contact met ons op