Behandeling

Kleine chirurgie

Het hebben van een goedaardige moedervlek, een klein plekje of een vervelende litteken kan soms als cosmetisch storend worden ervaren. Deze kunnen op of in de huid liggen maar soms ook een wratachtige vorm hebben. Tevens variëren ze vaak in kleur, vorm en grootte. Er is geen medische reden om een dergelijk plekje te verwijderen. Echter, kan er worden gekozen om het plekje te laten verwijderen om cosmetische redenen.  

Tijdens een vrijblijvend consult met onze chirurg Dr. Vinay Balesar, wordt er gekeken welke indicatie u heeft voor het verwijderen van een goedaardige moedervlek of klein plekje.

Onze prijzen

Stappenplan

1

Vrijblijvend consult

2

Inplannen behandeling

3

Pre-operatief gesprek

4

Ingreep

5

Nazorg

6

Nacontrole

Wij begrijpen dat een cosmetische ingreep een spannend proces voor u kan zijn. Ons team van specialisten zal u daarom uitgebreid door iedere stap van het proces begeleiden. Allereerst vindt een uitgebreid vrijblijvend consult plaats met chirurg Dr. Balesar. Indien er besloten wordt voor een ingreep wordt deze op een geschikt moment voor u ingepland.

U zult dan gedetailleerde informatie ontvangen over de juiste voorbereiding. Een dag voor de ingreep neemt ons team telefonisch contact met u op om alle stappen nog eens goed te doorlopen, en om eventuele aanvullende vragen te beantwoorden. Na de ingreep krijgt u opnieuw gedetailleerde informatie mee over de juiste nazorg. Een week na de ingreep vindt een controle plaats bij uw behandelend chirurg.  

Kleine cosmetische ingreep bij JECT Clinics

Benieuwd hoe een kleine chirurgische ingreep jouw uitstraling kan verbeteren? Kom gerust langs voor een vrijblijvend consult.

Plan een gratis consult
ject-arrow
Bel met een specialist
ject-clinics-arrow

Vragen? Neem contact met ons op