Behandeling

Voorhoofdrimpels

Stoor jij je aan de horizontale lijntjes in het voorhoofd? Het kan een verouderde blik geven. Middels een botox behandeling kunnen deze lijntjes vervagen of zelfs verdwijnen!

De voorhoofdrimpels zijn de horizontale rimpels in het voorhoofd. Ze worden gevormd door het optrekken van de wenkbrauwen. Vaak hebben mensen niet door hoe vaak ze de wenkbrauwen gedurende de dag optrekken. Vooral mensen die erg expressief zijn in het gezicht tijdens het praten, trekken onbewust de wenkbrauwen vaak omhoog. Bij het optrekken van de wenkbrauwen trekt de voorhoofdspier samen, waardoor er horizontale rimpels in de huid ontstaan. Na verloop van tijd zullen deze rimpels ook zichtbaar zijn in een neutrale gezichtsuitdrukking. Dat kan erg storend zijn, doordat ze het gezicht flink doen verouderen.

Botox is een spierontspanner die ervoor zorgt dat de voorhoofdsspier tijdelijk minder hard samenspant. Doordat de spier niet goed meer samenspant, kunnen er geen rimpeltjes meer in de huid gevormd worden. Hierdoor wordt de huid gladder en strakker. De voorhoofdsrimpels kunnen daarmee zowel verminderd als voorkomen worden.

Wanneer starten met botox?

Het ideale moment om te starten met botox is wanneer de voorhoofdsrimpels zichtbaar worden in een neutrale gezichtsuitdrukking. Vanaf dit moment zullen de rimpels namelijk alleen maar dieper worden. De botox zal op dit moment niet alleen de rimpels laten verdwijnen, maar heeft ook een preventief effect. Het voorkomt namelijk dat de rimpels veel dieper worden.

Hoelang resultaat?

Gemiddeld blijven spierontspanners 3 tot 4 maanden werkzaam. Bij JECT Clinics bieden we naast de reguliere botox Azzalure ook Alluzience aan, deze kan langer werkzaam zijn tot 6 maanden. Na die tijd zullen de behandelde spieren langzaamaan steeds meer gaan werken. Als de botox is uitgewerkt, kan de behandeling worden herhaald. Herhaling van de behandeling is belangrijk om het resultaat zo goed mogelijk te behouden.

Prijzen

ject-clinics-voorhoofd

Benieuwd hoe een voorhoofdrimpel behandeling jouw uitstraling kan verbeteren? Kom gerust langs voor een vrijblijvend consult.

Plan een gratis consult
ject-arrow
Bel met een specialist
ject-clinics-arrow

Reviews van onze klanten

Mijn eerste behandeling bij JECT Clinics gedaan, zeer tevreden over de werkwijze en het resultaat! De arts neemt de tijd voor je, geeft eerlijk en objectief advies en komt professioneel en behulpzaam over. Ook de communicatie met de receptie verloopt vlot en vriendelijk. Ik kan deze kliniek zeker aanbevelen!

Ashley

Vandaag was mijn eerste behandeling bij JECT Clinics. Voor iemand die bang is voor naalden, werd alles goed aangepakt. De arts nam de tijd om naar mij te luisteren en gaf mij een vertrouwd gevoel. Ook geeft de arts eerlijk en professioneel advies. Ik zou JECT Clinics echt aanraden! Ik ben super blij met de resultaat en de manier waarop alles is verlopen. Daarnaast is de communicatie al bij binnenkomst zeer vriendelijk en warm. Afhandelen van alles is ook heel vlot en netjes! Er is verder niets op aan te merken. TOP!

Daria

Vandaag lipfiller behandeling gehad bij JECT Clinics. Super ervaring, goed geadviseerd en er is naar mijn wensen geluisterd. Ik ben geholpen door dokter Bruin. Ze stelde me heel erg op mijn gemak gesteld en heeft me goed geïnformeerd. Ik kom zeker terug naar JECT Clinics.

Noëlle

Vragen? Neem contact met ons op