Behandeling

Fillers

Stoort u zich aan bepaalde aspecten van uw gezicht? Bekende voorbeelden zijn dunne lippen, ingezonken ogen of lijntjes en groeven in het gezicht. Fillers kunnen gebruikt worden om de vorm en structuur van het gezicht te verbeteren, of om volumeverlies te corrigeren.

Wat zijn fillers?

Fillers zijn een doorzichtige gel op basis van hyaluronzuur. Hyaluronzuur is een stof die van nature in het lichaam voorkomt. Naast dat het hyaluronzuur structuur en volume geeft, trekt het ook altijd een beetje vocht aan. Dit zorgt voor hydratatie en elasticiteit van het weefsel. Hyaluronzuur wordt van nature geleidelijk afgebroken door het eigen lichaam, vaak na 9 tot 12 maanden. Een behandeling met fillers is dus niet permanent.

Over de behandeling

Voor elke behandeling in het gezicht is er een specifieke dermale filler. Er bestaan verschillende samenstellingen en diktes van hyaluronzuur fillers. Op basis van de diepte en locatie van het te behandelen gebied, wordt de juiste filler gekozen. Bij JECT Clinics werken wij met verschillende A-merken, waaronder Restylane, Stylage en Teosyal. Deze fillers bevatten naast het hyaluronzuur ook verdoving, waardoor de injectie vrijwel pijnloos is. De filler behandelingen zijn beschikbaar in onze kliniek in zowel Den Haag als in Amsterdam.

Onze behandelingen

Onze prijzen

fillers-image

Benieuwd hoe fillers jouw uitstraling kunnen verbeteren? Kom gerust langs voor een vrijblijvend consult.

Plan een gratis consult
ject-arrow
Bel met een specialist
ject-clinics-arrow

Vragen? Neem contact met ons op