Behandeling

Profhilo

Profhilo is dé behandeling die huidverslapping tegengaat. Door een intense boost aan hyaluronzuur maakt de huid nieuw collageen en elastine aan. Zo straalt jouw huid van binnen en buiten!

De Profhilo behandeling is een van de meest innovatieve anti-aging behandelingen op het gebied van huidverbetering. Het is géén filler, maar bestaat uit puur hyaluronzuur zonder chemische toevoegingen. Het pure hyaluronzuur stimuleert de aanmaak van collageen en elastine en werkt verstevigend voor de huid. Het is een super skin booster die als belangrijkste indicatie de huid verstevigt, maar daarnaast ook hydrateert, fijne lijntjes vermindert, de poriën verfijnt en een prachtige glow geeft. De Profhilo behandeling is geschikt voor het gezicht, hals, decolleté, (boven)armen en handen.

Hoe gaat een Profhilo behandeling?

Middels kleine injecties wordt het pure hyaluronzuur geïnjecteerd in het behandelgebied. De huid wordt van binnenuit rijkelijk gevoed en zal op den duur herstellen totdat de natuurlijke stevigheid weer is bereikt. Na de behandeling kan er wat roodheid en zwelling aanwezig zijn rondom de injectieplaatsen. Dit verdwijnt vaak binnen 1-2 uur.

Hoelang resultaat?

Na de eerste behandeling kan de huid direct een mooie glow hebben. Intussen wordt de aanmaak van collageen en elastine in de huid flink gestimuleerd. Het resultaat hiervan is vaak na 4 weken goed zichtbaar. Meerdere sessies (vaak 3) zijn nodig om het optimale resultaat te behalen. Daarna is een onderhoudsbehandeling van eens in de 6-12 maanden voldoende, afhankelijk van de staat van de huid.

Is Profhilo veilig?

Profhilo is uitgebreid wetenschappelijk onderzocht op veiligheid en effectiviteit. Er zitten geen chemische toevoegingen aan het pure hyaluronzuur. Hyaluronzuur is een stof wat van nature ook in de eigen huid en in de rest van het lichaam wordt gevonden en is daarmee dus uiterst veilig.

Prijzen

ject-clinics-profhilo

Benieuwd hoe Profhilo jouw uitstraling kan verbeteren? Kom gerust langs voor een vrijblijvend consult.

Plan een gratis consult
ject-arrow
Bel met een specialist
ject-arrow

Vragen? Neem contact met ons op