Behandeling

TEMPELS

Heb je het idee dat de ogen holler beginnen te lijken en de wenkbrauwen naar beneden zakken? Vind je dat dit jou ouder laat lijken dan dat je zou willen? Dan is wellicht een filler behandeling van de slapen geschikt voor jou.

Met het verouderingsproces neemt het volume in de tempels, ook wel de slapen genoemd, af. Dit is een gevolg van afnemend bot- en bindweefsel in het gebied. Door dit volumeverlies ontstaat er een holte rondom de tempels. Dit kan een verouderde uitstraling geven. Volumeverlies in de tempels is een proces dat vaak erg geleidelijk gaat. Hierdoor hebben de meeste mensen niet door dat dit één van de redenen is waardoor het gezicht er ouder uit kan zien dan gewenst.

Middels hyaluronzuur fillers kunnen de tempels uitstekend worden opgevuld. Zo kunnen de jeugdige contouren weer hersteld worden, wat zorgt voor een verfrissende en jeugdige uitstraling. Bij het herstellen van de gezichtscontouren wordt vaak de ideale V-vorm in het gelaat nagestreefd. Voor het creëren van een V-vorm wordt vaak enkel aan de jukbeenderen gedacht. Echter, deze V-vorm loopt nog verder door tot in de slapen. Tevens helpt filler in dit gebied ook bij een verzachte overgang tussen de jukbeenderen en het voorhoofd. Dit is belangrijk voor het nastreven van een natuurlijke look.

Waarom tempel fillers?

  • Jeugdige uitstraling

  • Verbeterde V-shape

  • Verzachte gezichtscontouren

Hoe gaat een filler behandeling van de tempels in zijn werk?

Als eerst bespreek je samen met de behandelend arts jouw wensen en behoeften. Vervolgens wordt de verdovingscrème aangebracht op de tempels. Wanneer de verdovingscrème volledig werkzaam is, zal de arts de huid desinfecteren. Daarna wordt de behandeling uitgevoerd. Middels een canule zal de filler op een veilige en pijnloze manier in het gebied van de tempels worden achtergelaten. Dit proces duurt vaak niet langer dan vijf minuten per zijde. Daarna is de behandeling klaar en zal de arts het gebied masseren. Er worden altijd foto’s gemaakt voor jouw medisch dossier. Hierna is de behandeling klaar en kun je genieten van het resultaat!

Onze prijzen

ject-behandeling-tempel-fillers

Benieuwd hoe een behandeling met tempel fillers jouw uitstraling kan verbeteren? Kom gerust langs voor een vrijblijvend consult.

Plan een gratis consult
ject-arrow
Bel met een specialist
ject-arrow

Vragen? Neem contact met ons op