Behandeling

Marionetlijnen

De marionetlijnen kunnen een verouderde en strenge blik geven. Het opvullen van deze lijnen met hyaluronzuurfillers is een prachtig verjongende behandeling voor het gehele gezicht.

Marionetlijnen zijn de lijnen die vanuit de mondhoeken naar de onderkaak lopen. Deze lijnen worden vaak meer uitgesproken naarmate we ouder worden. Dit kan een strenge en ontevreden blik geven. Door deze lijnen op te vullen van deze plooi minder zichtbaar worden of zelfs verdwijnen, afhankelijk van de diepte van de plooi.

Waarom marionetlijn fillers?

  • Verjonging van het gehele gezicht

  • Optische lift van de mondhoeken

  • Een diepere plooi voorkomen

De behandeling

Voorafgaand aan de behandeling wordt de huid rondom de marionetlijnen verdoofd met verdovingscrème. Wanneer de huid verdoofd is, zal de arts de huid desinfecteren. Daarna wordt de behandeling uitgevoerd. Middels meerdere injecties met een dun naaldje zal de filler in kleine hoeveelheden in de marionetlijnen geïnjecteerd worden. Het proces van het injecteren duurt vaak niet langer dan vijf minuten. Daarna is de behandeling klaar en zal de arts het gebied masseren. Er worden altijd foto’s gemaakt voor jouw medisch dossier. Hierna is de behandeling klaar en kun je genieten van het resultaat!

Benieuwd of marionetlijn fillers iets voor jou zijn?

Bij JECT Clinics hebben onze artsen uitgebreide ervaring met het plaatsen van marionetlijn fillers. Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden voor jou? Boek gerust een vrijblijvend consult met een van onze artsen.

Onze prijzen

ject-behandeling-marionetlijnen

Benieuwd hoe marionetlijn fillers jouw uitstraling kunnen verbeteren? Kom gerust langs voor een vrijblijvend consult.

Plan een gratis consult
ject-arrow
Bel met een specialist
ject-arrow

Vragen? Neem contact met ons op