Behandeling

Lip Hydration

Heb jij last van droge lippen? Merk je dat de lippen steeds meer lijntjes en rimpeltjes krijgen, maar zie jij lip fillers niet zitten? Dan is de Lip Hydration een perfecte behandeling voor jou!

Met het verouderingsproces neemt ook de hydratatie in de lippen af. Dit komt doordat de hoeveelheid natuurlijk hyaluronzuur langzaam vermindert. Het gevolg hiervan zijn dunnere lippen met toenemende lijntjes en rimpeltjes. Hierdoor missen de lippen hun jeugdige en gehydrateerde uitstraling. Dit kan voor veel vrouwen als vervelend worden ervaren. Echter, niet iedere vrouw heeft behoefte aan meer lip volume, zoals met lip fillers wordt bereikt.

De Lip Hydratation behandeling is dé perfecte behandeling voor vrouwen die hun lippen een boost aan hydratatie willen geven, zonder dat de lippen er groter van worden. Deze behandeling is geschikt voor vrouwen die een zo natuurlijk mogelijke uitstraling willen behouden. Bij deze behandeling wordt middels kleine injecties de hoeveelheid natuurlijk hyaluronzuur in de lippen weer hersteld. Het gevolg is zacht, egaal en gehydrateerde lippen met behoud van eigen volume!

Waarom Lip Hydration

  • Zacht, egaal en gehydrateerde lippen

  • Vermindering van lijntjes en rimpels in de lippen

  • Geen vergroting van lip volume

Hoe gaat een Lip Hydratation behandeling inzijn werk?

Als eerst bespreek je samen met de behandelend arts jouw wensen en behoeften. Vervolgens wordt de verdovingscrème aangebracht op de lippen. Wanneer de verdovingscrème volledig werkzaam is, zal de arts de lippen desinfecteren. Daarna wordt de behandeling uitgevoerd. Middels kleine injecties zal de hyaluronzuur vloeistof in de lippen worden geïnjecteerd. Dit proces duurt vaak niet langer dan vijf minuten. Daarna is de behandeling klaar en zal de arts de lippen masseren. Er worden altijd foto’s gemaakt voor jouw medisch dossier. Hierna is de behandeling klaar en kun je genieten van het resultaat!

Hoe zien de lippen eruit na de behandeling?

Doordat er meerdere injecties worden geplaatst, kunnen de lippen voor 2 tot 3 dagen gezwollen zijn. De zwelling neemt vanzelf af en is vaak na 2 tot 3 dagen niet meer zichtbaar. De hydratatie en vermindering van rimpeltjes is een effect wat direct zichtbaar is!

Onze prijzen

ject-behandeling-lip-hydration

Benieuwd hoe een Lip Hydration behandeling jouw uitstraling kan verbeteren? Kom gerust langs voor een vrijblijvend consult.

Plan een gratis consult
ject-arrow
Bel met een specialist
ject-arrow

Vragen? Neem contact met ons op