Behandeling

Lip fillers

Wil je graag je lippen laten opvullen? Met hyaluronzuur fillers kun je op een natuurlijke wijze de lippen meer volume en een betere vorm geven.

Met een lip filler behandeling wordt er volume gecreëerd en definitie gegeven aan de lippen. Zo kunnen de lippen op een natuurlijke manier voller gemaakt worden. Mooie en volle lippen geven het gezicht een sensuele en jeugdige look. Niet iedereen heeft van nature volumineuze lippen. Ook kan het volume van de lip afnemen met de leeftijd. Lip fillers op basis van hyaluronzuur bieden hiervoor de ideale oplossing. Indien geen volume, maar puur hydratatie van de lippen gewenst is, zou een Lip Hydration behandeling een oplossing kunnen zijn.

Lip fillers zijn in de afgelopen jaren enorm toegenomen in populariteit. En dat is eigenlijk ook niet zo gek. Volle lippen zijn namelijk één van de vormkenmerken van een bijzonder jeugdig en vrouwelijk gezicht. Het opvullen van de lippen wordt doorgaans ook steeds normaler. Over de jaren heen hebben er ontzettend veel ontwikkelingen plaatsgevonden omtrent lip fillers. Het is daardoor goed mogelijk om de lippen op een deskundige en natuurlijke manier te laten opvullen, met tijdelijke fillers op basis van het lichaamseigen hyaluronzuur.

Ik wil graag een natuurlijk resultaat, kan dat?

Bij JECT Clinics vinden wij een natuurlijk resultaat ten zeerste belangrijk. Onze artsen zullen voorafgaand aan een lip filler behandeling goed naar jouw huidige lippen kijken. Daarbij kijken we naar jouw vorm, volume, verhouding tussen bovenlip en onderlip en eventuele asymmetrie. Vervolgens kunnen de lippen worden opgevuld met een prachtig natuurlijk resultaat.

Hoelang blijven lip fillers zitten?

Gemiddeld blijven lip fillers ongeveer 9 tot 12 maanden zitten. Natuurlijk verschilt de precieze effectduur per type filler, per locatie van het behandelde gebied en uiteraard per persoon. Ben je tevreden met het volume van de lippen na jouw behandeling? Dan adviseren we om tussen de 6 en 9 maanden terug te komen voor een kleine touch-up. Zo kan het resultaat mooi behouden blijven.

Hoe gaat een lip filler behandeling te werk?

Allereerst bespreek je samen met de behandelend arts jouw wensen en behoeften. Vervolgens wordt de verdovingscrème aangebracht op de lippen. Deze crème heeft tijd nodig om in te trekken, dus in de tussentijd zal de arts jouw informatie geven over de lip filler en de nazorg. Wanneer de lippen volledig verdoofd zijn zal de arts starten met de behandeling. Met injecties door een dun naaldje zal de filler in de lippen worden gebracht. Het proces van het injecteren duurt vaak niet langer dan tien minuten. Daarna zal de arts de lippen masseren en massage instructies geven. Er worden altijd foto’s gemaakt voor jouw medisch dossier. Hierna is de behandeling klaar en kun je genieten van het resultaat!

Benieuwd of lip fillers iets voor jou zijn?

Bij JECT Clinics hebben onze artsen uitgebreide ervaring met het plaatsen van lip fillers. Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden voor jou? Boek gerust een vrijblijvend consult met een van onze artsen en laat je informeren. Er is de mogelijkheid om lip fillers in Den Haag en lip fillers in Amsterdam te boeken.

Onze prijzen

ject-lippen

Benieuwd hoe lip fillers jouw uitstraling kunnen verbeteren? Kom gerust langs voor een vrijblijvend consult.

Plan een gratis consult
ject-arrow
Bel met een specialist
ject-arrow

Vragen? Neem contact met ons op