Behandeling

Neus-lippenplooi

Een diepe neus-lippenplooi kan een verouderde en strenge blik geven. Het opvullen van deze lijn met hyaluronzuur fillers is een prachtig verjongende behandeling voor het gehele gezicht.

De neus-lippenplooi, ook wel de nasolabiaal plooi genoemd, is de diepe lijn of groeve tussen de neusvleugels en de mondhoeken. Met de leeftijd wordt deze plooi langzamerhand dieper. Dit kan een vermoeide of verdrietige gezichtsuitdrukking geven. Met behulp van een filler behandeling kan deze plooi minder zichtbaar worden of zelfs verdwijnen, afhankelijk van de diepte van de plooi.

Waarom neus-lippenplooi fillers?

  • Verjonging van het gehele gezicht

  • Optische lift van de mondhoeken

  • Een diepere plooi voorkomen

De behandeling

Voorafgaand aan de behandeling wordt de huid rondom de neus-lippenplooi verdoofd met verdovingscrème. Wanneer de huid verdoofd is, zal de arts de huid desinfecteren. Daarna wordt de behandeling uitgevoerd. Middels meerdere injecties met een dun naaldje zal de filler in kleine hoeveelheden net onder de huid van de neus-lippenplooi geïnjecteerd worden. Het proces van het injecteren duurt vaak niet langer dan vijf minuten. Daarna is de behandeling klaar en zal de arts het gebied masseren. Er worden altijd foto’s gemaakt voor jouw medisch dossier. Hierna is de behandeling klaar en kun je genieten van het resultaat!

Benieuwd of neus-lippenplooi fillers iets voor jou zijn?

Bij JECT Clinics hebben onze artsen uitgebreide ervaring met het plaatsen van neus-lippenplooi fillers. Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden voor jou? Boek gerust een vrijblijvend consult met een van onze artsen.

Onze prijzen

ject-neus-lippenplooi

Benieuwd hoe neus-lippenplooi fillers jouw uitstraling kunnen verbeteren? Kom gerust langs voor een vrijblijvend consult.

Plan een gratis consult
ject-arrow
Bel met een specialist
ject-arrow

Vragen? Neem contact met ons op