Behandeling

Facial Balancing

Ben jij op zoek naar een verbeterde balans in het gezicht door middel van subtiel cosmetische behandelingen? Dan is een Facial Balancing behandeling perfect voor jou. Deze persoonlijke en op maat gemaakte behandeling kijkt goed naar jouw specifieke gezichtskenmerken. Middels subtiele ingrepen wordt de perfecte verhouding en balans in jouw gezicht aangebracht.

Elk gezicht heeft zijn unieke kenmerken. Hier ligt dan ook juist de schoonheid in ieder als individu. Echter, sommige gezichtskenmerken kunnen ervoor zorgen dat bepaalde verhoudingen niet helemaal kloppen. Denk bijvoorbeeld aan een naar achterstaande kin en smalle lippen, of asymmetrie in volume van de wangen. Middels Facial Balancing worden de verhoudingen en symmetrie in het gezicht geanalyseerd. Op basis van jouw wensen en behoeften kan er vervolgens een behandelplan worden opgesteld. Het doel van Facial Balancing is niet om het gezicht volledig te veranderen, maar om de sterke en minder sterke gezichtskenmerken te bepalen, om vervolgens middels subtiele verfijningen de verhoudingen en symmetrie te herstellen.

Een Facial Balancing plan kan bestaan uit een filler behandeling, botox behandeling of een combinatie van beiden. Zo kunnen een naar achterstaande kin en smalle lippen bijvoorbeeld prachtig worden behandeld met een combinatie van kin- en lipfiller. Doordat er zo meer focus wordt gelegd op de onderste gezichtshelft, verbetert de algehele balans in het gezicht.

Waarom Facial Balancing?

  • Verbeterde verhoudingen en symmetrie in het gezicht

  • Een persoonlijk behandelplan

  • Subtiele verfijningen

Hoe gaat een Facial Balancing behandeling in zijn werk?

Als eerst bespreek je samen met de behandelend arts jouw wensen en behoeften. Vervolgens worden systematisch de gezichtsverhoudingen samen geanalyseerd. Aan de hand hiervan wordt er een persoonlijk behandelplan opgesteld samen met jouw behandelend arts. Er worden altijd foto’s gemaakt voor jouw medisch dossier. Hierna kan jouw Facial Balancing behandeling plaatsvinden en kun je genieten van het resultaat!

ject clinics facials

Benieuwd hoe een Facial Balancing behandeling jouw uitstraling kan verbeteren? Kom gerust langs voor een vrijblijvend consult.

Plan een gratis consult
ject-arrow
Bel met een specialist
ject-arrow

Vragen? Neem contact met ons op