Behandeling

Jukbeenderen

Mis jij volume en definitie van de jukbeenderen? Het opvullen van de jukbeenderen geeft een prachtig verjongend effect voor het gehele gezicht.

De jukbeenderen zijn erg bepalend voor de vorm van het gezicht. Strakke jukbeenderen geven definitie en creëren de ideale V-vorm in het gezicht. Bij sommigen zijn de jukbeenderen vlakker en geven zo minder definitie. Maar ook met de leeftijd verliezen veel vrouwen volume rondom de jukbeenderen. Het opvullen van de jukbeenderen met hyaluronzuur fillers kunnen het missende volume effectief herstellen.

Middels meerdere injecties wordt de hyaluronzuur filler in kleine hoeveelheden op het jukbeen achtergelaten. Zo wordt de vorm van de jukbeenderen op een natuurlijke wijze geaccentueerd. Vaak is 1,0 ml voldoende om een mooie lift van de jukbeenderen te geven. In sommige gevallen wordt 2,0 ml gebruikt voor het beste resultaat.

Waarom jukbeen fillers?

  • Herstellen van de gezichtscontour

  • Accentueren V-shape in gezicht

  • Vervagen van neus-lippenplooi

Hoe gaat een jukbeen behandeling in zijn werk?

Als eerst bespreek je samen met de behandelend arts jouw wensen en behoeften. Vervolgens wordt de verdovingscrème aangebracht op de jukbeenderen. Wanneer de huid ter plaatse van het jukbeen verdoofd is, zal de arts de huid desinfecteren. Daarna wordt de behandeling uitgevoerd. Middels meerdere injecties met een dun naaldje zal de filler in kleine hoeveelheden op het jukbeen worden achtergelaten. Het proces van het injecteren duurt vaak niet langer dan vijf minuten. Daarna is de behandeling klaar en zal de arts het gebied masseren. Er worden altijd foto’s gemaakt voor jouw medisch dossier. Hierna is de behandeling klaar en kun je genieten van het resultaat!

Benieuwd of jukbeen fillers iets voor jou zijn?

Bij JECT Clinics hebben onze artsen uitgebreide ervaring met het plaatsen van jukbeen fillers. Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden voor jou? Boek gerust een vrijblijvend consult met een van onze artsen en laat je informeren.

Onze prijzen

ject-jukbeenderen

Benieuwd hoe jukbeen fillers jouw uitstraling kunnen verbeteren? Kom gerust langs voor een vrijblijvend consult.

Plan een gratis consult
ject-arrow
Bel met een specialist
ject-arrow

Vragen? Neem contact met ons op