Behandeling

Traangoot fillers

Last van een vermoeide blik? Of een storende diepte onder de ogen? Een behandeling met traangoot fillers kan een ideale en effectieve oplossing bieden!

Traangoot fillers worden gebruikt om de diepte onder de ogen op te vullen. Een diepe traangoot kan namelijk een vermoeide blik geven, ondanks je helemaal niet moe bent. De traangoot filler is een erg dunne filler die zich mooi in het gebied onder de ogen verspreid. Doordat de diepte wordt opgevuld, en vaak de donkere verkleuring ook wat vermindert, geeft dit een mooie frisse en open blik.

Van de traangoot filler behandeling heb je vaak lang plezier. De filler blijft gemiddeld 12 tot 18 maanden zitten. In deze periode wordt de filler geleidelijk door het eigen lichaam afgebroken. Als de filler volledig is afgebroken, kan de behandeling weer herhaald worden.

Voor het laten uitvoeren van een traangoot filler is een goede indicatie van groot belang. Niet iedereen is namelijk een geschikte kandidaat voor deze behandeling. Vanzelfsprekend zullen onze artsen je daarin goed adviseren.

Wanneer zijn traangoot fillers geschikt?

Traangoot fillers zijn geschikt bij het volgende:

  • Er bevindt zich een zichtbare diepte onder de ogen

  • Je bent niet gevoelig voor vocht onder de ogen(zoals het hebben van vochtzakjes ’s ochtends)

  • Je hebt geen vochtwallen of festoons

  • Je hebt een goede jukbeenstructuur

Wanneer zijn traangoot fillers niet geschikt?

  • Er is geen diepte onder de ogen, slechts een donkere verkleuring

  • Je bent gevoelig voor vocht aantrekking onder de ogen

  • Je hebt vochtwallen of festoons

  • Je hebt ingevallen jukbeenderen

Welke filler wordt er voor de traangoten gebruikt?

Bij JECT Clinics maken wij voor de traangoot behandeling gebruik van de Teosyal Redensity 2 filler. Deze filler is speciaal ontworpen voor de traangoot behandeling. De filler is op basis van hyaluronzuur en bijna zo vloeibaar als water. Hierdoor verspreidt de filler mooi in het gebied van de traangoot. Het vult de gehele traangoot mooi op wat weer een prachtig frisse blik geeft. Verder is deze filler bijzonder doordat het slechts minimaal vocht aantrekt. Dit is belangrijk voor het gebied van de traangoot, gezien de grote gevoeligheid voor het aantrekken van vocht.

Onze prijzen

ject-clinics-traangoot

Benieuwd hoe traangoot fillers jouw uitstraling kunnen verbeteren? Kom gerust langs voor een vrijblijvend consult.

Plan een gratis consult
ject-arrow
Bel met een specialist
ject-arrow

Reviews van onze klanten

Vragen? Neem contact met ons op