Behandeling

Liquid facelift

Vind je dat je er ouder en vermoeider uit ziet dan je zou willen? En zou je weer de jeugdige uitstraling in het gezicht wensen van een paar jaar terug, maar ben je niet toe aan chirurgie? Dan is de liquid facelift een perfecte behandeling voor jou.

Naarmate wij ouder worden, treden er verschillende veranderingen op in het gezicht. De eerste tekenen zijn vaak rimpeltjes en fijne lijntjes. Daarna kan ook volumeverplaatsing optreden, waarbij het volume vanuit de jukbeenderen uitzakt richting de onderkant van het gezicht. Hierdoor wordt vaak de neuslippenplooi meer uitgesproken en ontstaat er een diepere traangoot. Ook kan er rondom de kin en kaaklijn huidverslapping optreden wat bijdraagt aan een verouderde uitstraling.

Middels een liquid facelift met hyaluronzuur fillers kunnen deze tekenen van veroudering weer hersteld worden. Zo kunnen fijne lijntjes worden opgevuld en kan volumeherstel in de nodige gebieden plaatsvinden. Met name zijn de jukbeenderen een belangrijk steunpunt voor het gelaat. Daarbij kan volumeherstel in andere gebieden, bijvoorbeeld de kaaklijn, neus-lippenplooi of marionetlijnen worden toegepast.

Tijdens een vrijblijvend consult met een van onze cosmetische artsen wordt er een persoonlijk behandelplan voor een liquid facelift opgesteld. De hoeveelheid hyaluronzuur fillers en de behandelgebieden verschillen per persoon. De fillers blijven gemiddeld een tot twee jaar effectief en worden daarna geleidelijk door het lichaam opgelost. Daarna kan de behandeling weer herhaald worden.

liquid facelift

Benieuwd hoe een liquid facelift jouw uitstraling kan verbeteren? Kom gerust langs voor een vrijblijvend consult.

Plan een gratis consult
ject-arrow
Bel met een specialist
ject-arrow

Vragen? Neem contact met ons op