Behandeling

Bunny lines

Stoor jij je aan de fijne lijntjes naast de neusbrug? Dit worden ook wel de bunny lines genoemd. Ze kunnen helaas een verouderde blik geven. Middels een botox behandeling kunnen deze lijntjes vervagen of zelfs verdwijnen!

Wanneer je vaak lacht of je neus optrekt, kunnen er fijne rimpeltjes aan de zijkanten van de neusbrug ontstaan. Dit worden ook wel bunny lines genoemd. Mogelijk kunnen deze bunny lines op jonge leeftijd of bij een sterke gezichtsuitdrukking al zichtbaar zijn. Na verloop van tijd zullen deze rimpeltjes ook zichtbaar zijn in een neutrale gezichtsuitdrukking. Dat kan erg storend zijn, doordat ze het gezicht flink doen verouderen.

Botox is een spierontspanner die ervoor zorgen dat de spiertjes naast de neusbrug tijdelijk minder hard samenspannen. Doordat de spiertjes niet goed meer samenspannen, kunnen er geen rimpeltjes meer in de huid gevormd worden. Hierdoor wordt de huid gladder en strakker. De bunny lines kunnen daarmee zowel verminderd als voorkomen worden.

Wanneer starten met botox?

Het ideale moment om te starten met botox is wanneer de bunny lines zichtbaar worden in een neutrale gezichtsuitdrukking. Vanaf dit moment zullen de rimpeltjes namelijk alleen maar dieper worden. De botox zal op dit moment niet alleen de rimpeltjes laten verdwijnen, maar heeft ook een preventief effect. Het voorkomt namelijk dat de rimpeltjes veel dieper worden.

Hoelang resultaat?

Gemiddeld blijft botox 3 tot 4 maanden werkzaam. Bij JECT Clinics bieden we naast de reguliere botox Azzalure ook Alluzience aan, deze kan langer werkzaam zijn tot 6 maanden. Na die tijd zullen de behandelde spieren langzaamaan steeds meer gaan werken. Als de botox is uitgewerkt, kan de behandeling worden herhaald. Herhaling van de behandeling is belangrijk om het resultaat zo goed mogelijk te behouden.

Prijzen

Benieuwd hoe een bunny lines behandeling jouw uitstraling kan verbeteren? Kom gerust langs voor een vrijblijvend consult.

Plan een gratis consult
ject-arrow
Bel met een specialist
ject-clinics-arrow

Vragen? Neem contact met ons op