Behandeling

traangoot skinbooster

Stoor jij je aan lijntjes of rimpeltjes onder de ogen? Heb je last van een erg dunne of verslapte huid onder de ogen, wat zorgt voor een vermoeide blik? Dit zijn tekenen van een verminderde huidkwaliteit onder de ogen. Een traangoot skinbooster is de perfecte behandeling om deze problemen voor eens en altijd aan te pakken.

De traangoot, ofwel het gebied onder de ogen, is één van de meest kwetsbare stukjes huid in ons gezicht. Dit gebied is met name bekend van de traangoot filler behandeling. Een filler behandeling van de traangoot is namelijk een prachtige behandeling om diepte onder de ogen op te vullen.

Wanneer er echter geen sprake is van diepte onder de ogen, maar eerder van een verslapte en gerimpelde huid, dan zijn fillers niet de juiste oplossing. Lijntjes en rimpeltjes zijn vaak een gevolg van een tekort aan natuurlijk hyaluronzuur in de huid onder de ogen. De oplossing ligt dan ook in het herstellen van de hoeveelheid natuurlijk hyaluronzuur in dit gebied. Door middel van een skinbooster wordt dit weer hersteld. De skinbooster geeft, in tegenstelling tot filler, geen volume, maar focust juist op het verbeteren van de huidkwaliteit. Hierdoor krijgen de ogen weer hun jeugdige en frisse uitstraling terug!

Waarom traangoot skinbooster?

  • Vermindering van lijntjes en huidverslapping onder de ogen

  • Jeugdige en frisse uitstraling

  • Verbeterde huidkwaliteit

Hoe gaat een traangoot skinbooster behandeling in zijn werk?

Als eerst bespreek je samen met de behandelend arts jouw wensen en behoeften. Vervolgens wordt de verdovingscrème aangebracht. Wanneer de verdovingscrème volledig werkzaam is, zal de arts het behandelgebied desinfecteren. Daarna wordt de behandeling uitgevoerd. Middels een canule zal de skinbooster in de huid onder de ogen worden geïnjecteerd. Dit proces duurt vaak niet langer dan vijf minuten per zijde. Daarna is de behandeling klaar en zal de arts het behandelde gebied masseren. Er worden altijd foto’s gemaakt voor jouw medisch dossier. Hierna is de behandeling klaar en kun je genieten van het resultaat!

Onze prijzen

ject clinics traangoot

Benieuwd hoe een traangoot skinbooster behandeling jouw uitstraling kan verbeteren? Kom gerust langs voor een vrijblijvend consult.

Plan een gratis consult
ject-arrow
Bel met een specialist
ject-arrow

Vragen? Neem contact met ons op