Blog

Hoe vaak moet je lippen opvullen?

Wil je graag je lippen laten opvullen? Met hyaluronzuur fillers kun je op een natuurlijke wijze de lippen meer volume en een betere vorm geven.

10.10.2022

Met een lip filler behandeling wordt er volume gecreëerd en definitie gegeven aan de lippen. Zo kunnen de lippen op een natuurlijke manier voller gemaakt worden. Mooie en volle lippen geven het gezicht een sensuele en jeugdige look. Het opvullen van de lippen met hyaluronzuur is hiervoor de ideale behandeling.

Het opvullen van de lippen is in de afgelopen jaren enorm toegenomen in populariteit. En dat is eigenlijk ook niet zo gek. Volle lippen zijn namelijk één van de vorm kenmerken van een bijzonder jeugdig en vrouwelijk gezicht. Het opvullen van de lippen wordt doorgaans ook steeds normaler. Over de jaren heen hebben er ontzettend veel ontwikkelingen plaatsgevonden omtrent lip fillers. Het is daardoor goed mogelijk om de lippen op een deskundige en natuurlijke manier te laten opvullen, met tijdelijke fillers op basis van het lichaamseigen hyaluronzuur.

Ik wil graag een natuurlijk resultaat, kan dat?

Bij JECT Clinics vinden wij een natuurlijk resultaat ten zeerste belangrijk. Onze artsen zullen voorafgaand aan een lip filler behandeling goed naar jouw huidige lippen kijken. Daarbij kijken we naar jouw vorm, volume, verhouding tussen boven- en onderlip en eventuele asymmetrie. Vervolgens kunnen de lippen worden opgevuld met een prachtig natuurlijk resultaat.

Hoelang blijven lip fillers zitten?

Gemiddeld blijven lip fillers ongeveer 9 tot 12 maanden zitten. Natuurlijk verschilt de precieze effectduur per type filler, per locatie van het behandelde gebied en uiteraard per persoon. Ben je tevreden met het volume van de lippen na jouw behandeling? Dan adviseren we om tussen de 6 en 9 maanden terug te komen voor een kleine touch-up. Zo kan het resultaat mooi behouden blijven.

Benieuwd of lip fillers iets voor jou zijn?

Bij JECT Clinics hebben onze artsen uitgebreide ervaring met het plaatsen van lip fillers. Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden voor jou? Boek gerust een vrijblijvend consult met een van onze artsen en laat je informeren.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Kom gerust langs voor een vrijblijvend consult.

Plan een gratis consult
ject-arrow

Vragen? Neem contact met ons op