Behandeling

Microneedling

Heb jij last van een grove huidstructuur? Oppervlakkige littekentjes of fijne lijntjes? Microneedling is de ideale behandeling voor verbeteren van de algehele huidstructuur. Zo krijgt de huid weer een gladde en frisse uitstraling.

Microneedling is een behandeling waarbij de huid op microniveau wordt geperforeerd door zeer fijne naaldjes van chirurgisch staal. Dit stimuleert de huid tot aanmaak van collageen en elastine. Microneedling is o.a. geschikt voor rimpels en fijne lijntjes, hyperpigmentatie, huidverjonging en verbeteren van huidstructuur.

Microneedling met DermaPen 4

De Dermapen4 is het revolutionaire microneedling systeem wat wereldwijd het meest gebruikt wordt. Meer dan 1,6 miljoen klinische behandelingen zijn wereldwijd uitgevoerd en het blijft dan ook een grote favoriet onder zowel cliënten als behandelaars.

De Dermapen4 behandelingen zijn ontworpen om de natuurlijke collageen- en elastine productie in de huid te activeren, zonder ernstige huidschade of bijwerkingen. Dit samen met herstel van de huidoppervlakte zorgt voor een verbeterde huid. De huid ziet er hierdoor gezonder, strakker en gelijkmatiger uit waarbij poriën vervagen en rimpels verminderen. Bovendien zorgen de vele gecreëerde microkanalen ervoor dat de huid 80% meer actieve ingrediënten kan opnemen. Bij onze ‘Deluxe’ behandeling worden er dan ook serums speciaal voor jouw huidtype aangebracht zodat deze diep in de huid dringen direct na het microneedlen.

Hoe lang resultaat?

De resultaten van microneedling zijn vaak na 4 weken zichtbaar. Echter zijn er vaak meerdere sessies nodig om een optimaal resultaat te bereiken.

Prijzen

ject-clinics-micro-needling

Benieuwd hoe Profhilo jouw uitstraling kan verbeteren? Kom gerust langs voor een vrijblijvend consult.

Plan een gratis consult
ject-arrow
Bel met een specialist
ject-arrow

Vragen? Neem contact met ons op