Over ject

Natuurlijke schoonheid door subtiele behandelingen

Meer over JECT Clinics

Onze visie

Wij kijken naar welke cosmetische behandeling voor u de beste en meest natuurlijke cosmetische verbetering biedt. Zo streven wij ernaar de eigen goede gezichtskenmerken te accentueren of juist de kenmerken waar je minder tevreden mee bent te camoufleren.

Met expertise en ervaring geeft ons team advies over de juiste cosmetische behandeling en proberen wij een realistische verwachting van het resultaat te schetsen. Zo stap jij weer als de beste versie van jezelf naar buiten.

10.000+
tevreden klanten
40+
behandelingen
5+
jaar ervaring

Kwaliteit en veiligheid

Kwaliteit en veiligheid staan bij JECT Clinics voorop. Wij zijn te allen tijde bezig om de zorgkwaliteit optimaal te houden door regelmatig veiligheid en hygiëne te controleren. Alle artsen die werkzaam zijn bij JECT Clinics zijn BIG-geregistreerd, getraind en gecertificeerd in het uitvoeren van cosmetische behandelingen.

De artsen beschikken tevens over ruime cosmetische én chirurgische ervaring. Regelmatig wonen zij cursussen en trainingen bij om zo te blijven groeien met de beste en nieuwste technieken voor het uitvoeren van injectable behandelingen. Daarbij werkt JECT Clinics uitsluitend met hoogwaardige A-merk producten. Hiervan is de werking al jarenlang als veilig getest en is de werkzaamheid zeer goed bekend.

ject-clinics-over-ons

Vragen? Neem contact met ons op