Behandeling

Fillers van Teosyal Redensity 2

Dé bekende traangoot filler ‘Teosyal Redensity 2’ is een filler van het merk Teoxane. De filler is speciaal ontworpen om de traangoten op te vullen waarbij vocht zo minimaal mogelijk wordt aangetrokken.

Hoe werkt de Teosyal Redensity 2 filler?

Teosyal Redensity 2 is een filler die speciaal ontworpen is voor het opvullen van de traangoot. Bij een traangoot filler behandeling is het belangrijk dat er zo min mogelijk vocht wordt aangetrokken door de filler. Een mogelijke complicatie door te veel vocht is namelijk het ontstaan van vochtzakjes onder de ogen. Een eigenschap van hyaluronzuur fillers is dat ze wat vocht aantrekken. Vaak is dat iets wenselijks, maar bij de traangoten kan het vervelende resultaten geven. Om dit probleem op te lossen, zijn er ook hyaluronzuur fillers ontworpen die zo minimaal mogelijk vocht aantrekken. De Teosyal Redensity 2 is hier een bekende van.

Hoelang blijft Teosyal zitten?

De Teosyal Redensity 2 filler voor de traangoot blijft gemiddeld één tot anderhalf jaar zitten. Het is een dunne filler en de traangoten zijn een niet-dynamisch gebied; dit zorgt ervoor dat je lang profijt hebt van de traangoot filler. Desondanks is het een hyaluronzuur filler, wat betekent dat het lichaam de filler na een aantal maanden geleidelijk zal afbreken.

fillers-image

Benieuwd hoe Teosyal Redensity 2 fillers jouw uitstraling kunnen verbeteren? Kom gerust langs voor een vrijblijvend consult.

Plan een gratis consult
ject-arrow
Bel met een specialist
ject-arrow

Vragen? Neem contact met ons op