over ons

Injectables

Heeft u last van rimpels, fijne lijntjes of volumeverlies in uw gezicht? Of zijn er bepaalde aspecten van uw gezicht die u anders zou willen accentueren? Injectables behandelingen kunnen een mooie, natuurlijke en effectieve oplossing bieden

Wat verstaan we onder injectables?

Injectables is een verzamelnaam voor botox en fillers. Dit zijn behandelingen waarbij er iets geïnjecteerd wordt, vandaar de naam ‘injectables’. Botox en fillers hebben ieder een andere werking. Botox zijn spierontspanners, wat vooral voor de rimpeltjes en lijntjes wordt gebruikt. Fillers zijn een heldere hyaluronzuur gel om volumeverlies te herstellen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan dunne lippen, ingezonken ogen, of uitgezakte jukbeenderen.

Injectables hebben tijdelijk effect en zijn dus niet permanent. Fillers blijven gemiddeld 9 tot 12 maanden zichtbaar. Het effect van botox blijft gemiddeld 3 tot 4 maanden zichtbaar. Wanneer het effect van de botox of filler is uitgewerkt, kan de behandeling weer herhaald worden. Er zijn injectables in Den Haag en injectables in Amsterdam te plannen.

Welke behandelingen zijn er?

Filler behandelingen

Botox behandelingen

fillers-image

Benieuwd hoe een behandeling met injectables jouw uitstraling kan verbeteren? Kom gerust langs voor een vrijblijvend consult.

Plan een gratis consult
ject-arrow
Bel met een specialist
ject-clinics-arrow

Vragen? Neem contact met ons op