over ons

Huidkliniek Den Haag

Ben je opzoek naar een betrouwbare huidkliniek in Den Haag? Kom gerust langs voor een vrijblijvend consult.

Een frisse en gezonde uitstraling begint bij een goed verzorgde huid. Dagelijks heeft onze huid veel te voortduren door invloeden van buitenaf. Dit kan te zien zijn aan onze huid. Het optimaal houden van onze huid met behulp van injectables, huidtherapie en huidproducten is dan ook essentieel voor een frisse en gezonde uitstraling. Bij JECT Clinics kijken onze specialisten naar de behoeften en wensen voor jouw huid. Zo kunnen wij uiteraard advies geven welke behandelingen het gewenste resultaat kunnen geven.

Huidbehandelingen middels injectables kunnen een zichtbaar maar natuurlijk resultaat geven. Zo kunnen rimpels verminderen, diepe lijnen opgevuld worden, of bepaalde kenmerken van het gezicht geaccentueerd worden. Ook kan de huid middels skinboosters een boost in vitamines, bouwstoffen en hyaluronzuur krijgen. Daarnaast speelt ook huidtherapie een belangrijke rol bij specifieke huidproblemen, zoals acné, hyperpigmentatie, melasma of rosacea. Onze huidtherapeut geeft advies en behandeling op maat voor deze veelvoorkomende huidproblemen.

Als laatst staan wij bij JECT Clinics achter een goede lijn aan huidverzorgingsproducten. Behandelingen eens in de zoveel tijd doen natuurlijk veel, maar het is ook belangrijk dit thuis te onderhouden met de juiste producten. Met de uitgebreide en dermatologische huidverzorgingslijn van SkinCeuticals geven wij graag persoonlijk advies voor de producten die u thuis kunt gebruiken.

Onze prijzen

fillers-image

Benieuwd naar de mogelijkheden? Kom gerust langs voor een vrijblijvend consult.

Plan een gratis consult
ject-arrow
Bel met een specialist
ject-arrow

Vragen? Neem contact met ons op