over ons

Fillers Den Haag

Ben je opzoek naar een betrouwbare kliniek voor fillers in Den Haag? Kom gerust langs voor een vrijblijvend consult.

Hyaluronzuur fillers bieden een effectieve oplossing tegen dunne en smalle lippen, diepe wallen onder de ogen, weinig gezichtscontouren of diepe lijnen in het gezicht.

Fillers kunnen worden gebruikt om gebieden in het gezicht op te vullen. Wanneer we ouder worden, maar ook na bijvoorbeeld veel afvallen, kan volume in bepaalde gebieden in het gezicht verloren gaan. Ook kan volume missen in bepaalde gebieden vanwege genetische aanleg. Met fillers kunnen we het volumeverlies weer herstellen. Zo zijn fillers populair om dunne lippen mee op te vullen, maar ook voor lijnen of diepe rimpels in het gezicht.

Daarnaast worden fillers ook gebruikt om gezichtscontouren te accentueren, zoals de kaaklijn, jukbeenderen of kin. Er zijn verschillende soorten fillers voor elk gebied in het gezicht. Al deze fillers zijn gebaseerd op hyaluronzuur, een molecuul wat van nature in onze huid voorkomt. Hierdoor zijn fillers ontzettend veilig, en worden ze na een aantal maanden geleidelijk door het eigen lichaam afgebroken.

Onze prijzen

Veelgestelde vragen

Met welk merk fillers werkt JECT Clinics?
ject-arrow

Bij JECT Clinics werken wij met verschillende A-merken fillers. Voor het grootste gedeelte maken wij gebruik van de fillers van Restylane, één van ’s werelds grootste filler merken. Tevens bestaan de fillers van Restylane al langer dan 25 jaar, en zijn zij koploper op het gebied van wetenschappelijk onderzoek en innovatie. Specifiek voor de traangoot behandeling gebruiken wij de Teosyal Redensity 2, een filler die speciaal voor deze behandeling ontworpen is.

Zijn fillers veilig?
ject-arrow

Hyaluronzuur fillers zijn uiterst veilig om te gebruiken. Hier is veel wetenschappelijk onderzoek naar gedaan. Wel is het van belang om te werken met hoge kwaliteit fillers die ook volledig biologisch afbreekbaar zijn. Daarnaast is het van uiterst belang een behandeling met fillers te laten uitvoeren door een ervaren arts. De gecertificeerde artsen bij JECT Clinics zorgen ten alle tijden voor een veilige behandeling met een natuurlijk resultaat. Daarbij geven onze artsen eerlijk advies en geven ook aan wanneer een behandeling beter niet kan worden gedaan.

Hoelang blijven de fillers zitten?

ject-arrow

De meeste hyaluronzuur fillers blijven gemiddeld negen tot twaalf maanden zitten. De precieze duur verschilt per persoon en hangt af van, onder andere, iemands metabolisme en leefstijl.

Wat zijn mogelijke bijwerkingen?
ject-arrow

Na de behandeling is het mogelijk dat er zwelling en roodheid in het behandelde gebied aanwezig is. In enkele gevallen kan er sprake zijn van een blauw plekje. Bijwerkingen van fillers zijn zeldzaam. Soms kan iemand overgevoelig zijn voor een bestanddeel van de filler. Dan kun je meer last hebben van zwelling. In een meest uiterst geval is er sprake van een allergie voor een bestanddeel van de filler. Dit kan zich uiten in overmatige zwelling of roodheid van het behandelde gebied. In dat geval kan het nodig zijn dat de arts passende medicatie voorschrijft.

Wat zijn fillers?
ject-arrow

Fillers zijn gelachtige substanties op basis van hyaluronzuur. Ze worden gebruikt om gebieden in het gezicht op te vullen. Hyaluronzuur fillers zijn volledig biologisch afbreekbaar en zullen na een aantal maanden door het eigen lichaam worden afgebroken. Het behandelde gebied gaat dan weer terug naar de oorspronkelijke staat.

Wat mag je wel en niet na een filler behandeling?
ject-arrow

Na een filler behandeling moet het behandelde gebied genezen. De eerste twee dagen mag je daarom niet sporten, zware dingen tillen of veel vooroverbuigen. Ook moet je twee weken uit de zon blijven, en mag je twee weken niet naar de sauna, spa of het zwembad. Dit zorgt er namelijk voor dat de bloedsomloop naar het gezicht gestimuleerd wordt, wat effect kan hebben op het genezingsproces en de filler zelf. Verder zijn er specifieke nazorg adviezen per filler behandeling. Deze worden tijdens jouw behandeling vanzelfsprekend met je besproken.

fillers-image

Benieuwd hoe fillers jouw uitstraling kunnen verbeteren? Kom gerust langs voor een vrijblijvend consult.

Plan een gratis consult
ject-arrow
Bel met een specialist
ject-arrow

Vragen? Neem contact met ons op