Behandeling

Peelings

Heb jij last van een doffe huid? Onzuiverheden of oppervlakkig pigment? Middels de juiste peeling kunnen deze probleem effectief worden aangepakt. Om zo weer een zuivere en stralende huid terug te krijgen.

Met behulp van peelings kunnen we huidproblemen en de huidconditie verbeteren. Een peeling is een gel of vloeistof opgebouwd uit verschillende zuren. Deze zuren verwijderen de bovenste huidlaag en zorgen ervoor dat de huid zichzelf vernieuwt.

Er bestaan verschillende soorten zuren zoals glycolzuur, salicylzuur en melkzuur. Elk zuur heeft unieke eigenschappen in de huid die geschikt zijn voor verschillende huidtypes. Zo zijn er peelings die ontstekingen verminderen, littekens verminderen, pigmentvlekken oplichten en de huidstructuur verbeteren. Naast de variatie in type zuren, kunnen peelings ook variëren in sterkte. Na elke peeling wordt de huid sterker, zo kan de intensiteit van de peelings geleidelijk worden verhoogd van mild naar diep. Onze huidtherapeute maakt samen met jou een persoonlijk behandelplan.

Hoe lang resultaat?

De resultaten van peelings zijn vaak na 4 weken zichtbaar. Echter zijn er vaak meerdere sessies nodig om een optimaal resultaat te bereiken.

Prijzen

ject-peeling

Benieuwd hoe peelings jouw uitstraling kunnen verbeteren? Kom gerust langs voor een vrijblijvend consult.

Plan een gratis consult
ject-arrow
Bel met een specialist
ject-arrow

Vragen? Neem contact met ons op