Behandeling

Huidverjonging

Begint jouw huid zichtbare tekenen van veroudering? Zoals fijne lijntjes, rimpeltjes of pigmentatievlekjes? Laat jouw huid professioneel behandelen voor een zichtbare verjonging!

Onze huidkwaliteit vermindert naarmate we ouder worden. Ongeveer vanaf het 25e levensjaar gaat de huid tekenen van veroudering vertonen. Zo worden de opper- en lederhuid dunner, verminderen het aantal bloedvaten, en neemt het bindweefsel (collageen en elastine) af. Door deze afname van collageen en elastine neemt ook de huidelasticiteit af. Als gevolg vertoont de huid rimpels en lijntjes, op zowel oppervlakkig als diep niveau. Naast het biologische verouderingsproces zorgt ook de dagelijkse blootstelling aan schadelijke invloeden van buitenaf, o.a. zonlicht en luchtvervuiling, voor een versneld verouderingsproces van de huid.

Bij huidverjonging ligt de focus op het herstellen van hydratatie, elasticiteit en volume van de huid. Hierbij zijn de opties zeer uitgebreid. Qua huidtherapie kunnen speciale peelings en microneedling de huidstructuur flink verbeteren. Voor herstel van elasticiteit en volume wordt het optimale resultaat bereikt met een combinatie van huidtherapie en injectables (Profhilo, botox en/of dermale fillers). Het aantal nodige sessies is afhankelijk van het type behandeling en de conditie van uw huid. Onze huidtherapeute maakt samen met jou een persoonlijk behandelplan.

Prijzen

ject-huidverbetering

Benieuwd hoe een huidverjonging jouw uitstraling kan verbeteren? Kom gerust langs voor een vrijblijvend consult.

Plan een gratis consult
ject-arrow
Bel met een specialist
ject-arrow

Vragen? Neem contact met ons op