Behandeling

Acnétherapie

Heb jij last van een onzuivere huid? En kom je hier maar niet vanaf? Laat jouw huid professioneel behandelen door middel van effectieve acné behandelingen. Een zuivere stralende huid is mogelijk voor iedereen!

Acné is een huidaandoening van de talgklieren waar vrijwel iedereen wel eens mee te maken krijgt. De huid bevat een hoop talgklieren, welke talg (huidsmeer) produceren om de huid soepel te houden. De talgklieren monden uit in haarzakjes. Als de opening van zo’n haarzakje verstopt raakt, ontstaat er acné.

Ondanks deze aandoening vaak op puberleeftijd ontstaat, kunnen ook volwassenen er nog last van hebben. Acné uit zich op veel verschillende manieren. Bij de ene persoon blijft het enkel bij onopvallende kleine puistjes en bij de ander is het uitgebreid en duidelijk aanwezig. Het hebben van acné kan van grote invloed zijn op iemand zijn mentale status en zelfverzekerdheid. Daarom kan acnétherapie van grote waarde zijn.

Bij een acnébehandeling door de huidtherapeut ligt het accent op het diepte reinigen van de huid. Hierbij worden allereerst manueel alle onzuiverheden (puistjes, ‘blackheads’ of ‘whiteheads’) verwijderd met behulp van een dunne en kleine naald. Vervolgens is het doel om ontstekingen te verminderen en littekenvorming te voorkomen. Dit kan met behulp van aanvullende peeling en microneedling behandelingen. Vaak wordt dit in kuurvorm gedaan. Als laatst worden er uitgebreid huidverzorgingsadviezen meegegeven. Onze huidtherapeute maakt samen met jou een persoonlijk behandelplan.

Prijzen

ject-acnetherapie

Benieuwd hoe acnétherapie jouw uitstraling kan verbeteren? Kom gerust langs voor een vrijblijvend consult.

Plan een gratis consult
ject-arrow
Bel met een specialist
ject-arrow

Vragen? Neem contact met ons op