Behandeling

Russian volume lippen

Wil je graag je lippen laten opvullen, waarbij de lippen mooi plat blijven? Dat kan met de ‘Russian volume’ techniek.

Met een lip filler behandeling wordt er volume gecreëerd en definitie gegeven aan de lippen. Voor het injecteren van de lip fillers bestaan er verschillende technieken.

Bij de ‘Russian volume’ techniek wordt de filler middels verticale injecties in de lippen gebracht. Dit zorgt ervoor dat de lippen toenemen in hoogte, maar van de zijkant mooi plat blijven. Het is eigenlijk het tegenovergestelde van een ‘duck-face’ effect.

Mensen denken bij ‘Russian volume’ al gauw aan enorme lippen. Zo zien we dat namelijk veel op Instagram. Maar eigenlijk is deze techniek dus niets anders dan de lippen mooi plat houden middels verticale injecties. Het hoeft dus niet per se te betekenen dat de lippen ook enorm groot moeten worden.

Kan een ‘Russian volume’ techniek er ook natuurlijk uitzien?

Bij JECT Clinics vinden wij een natuurlijk resultaat ten zeerste belangrijk. Onze artsen zullen voorafgaand aan een lip filler behandeling goed naar jouw huidige lippen kijken. Daarbij kijken we naar jouw vorm lippen en welke techniek het beste kan worden toegepast. Ook bij gebruik van de ‘Russian volume’ techniek, kan door gebruik van de juiste filler en juiste hoeveelheid, nog steeds een prachtig natuurlijk resultaat worden bereikt.

Is de ‘Russian volume’ techniek voor iedereen geschikt?

De ‘Russian volume’ is niet geschikt voor mensen met erg dunne lippen. Om de filler middels goede verticale injecties uit te voeren is een goede basis van lipvolume nodig. Het is dan bijvoorbeeld aan te raden om eerst de lippen op te vullen volgens de klassieke methode. Vervolgens kan er in een tweede sessie eventueel volgens de ‘Russian volume’ techniek worden geïnjecteerd.

Benieuwd of lip fillers iets voor jou zijn?

Bij JECT Clinics hebben onze artsen uitgebreide ervaring met het plaatsen van de ‘Russian volume’ techniek. Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden voor jou? Boek gerust een vrijblijvend consult met een van onze artsen en laat je informeren.

ject-lippen

Benieuwd hoe Russian volume behandeling jouw uitstraling kan verbeteren? Kom gerust langs voor een vrijblijvend consult.

Plan een gratis consult
ject-arrow
Bel met een specialist
ject-arrow

Vragen? Neem contact met ons op