Behandeling

Lippen opvullen

Wil je graag je lippen laten opvullen? Met hyaluronzuur fillers kun je op een natuurlijke wijze de lippen meer volume en een betere vormgeven.

Met een lip filler behandeling wordt er volume gecreëerd en definitie gegeven aan de lippen. Zo kunnen de lippen op een natuurlijke manier voller gemaakt worden. Mooie en volle lippen geven het gezicht een sensuele en jeugdige look. Het opvullen van de lippen met hyaluronzuur is hiervoor de ideale behandeling.

Het opvullen van de lippen is in de afgelopen jaren enorm toegenomen in populariteit. En dat is eigenlijk ook niet zo gek. Volle lippen zijn namelijk één van de vormkenmerken van een bijzonder jeugdig en vrouwelijk gezicht. Het opvullen van de lippen wordt doorgaans ook steeds normaler. Over de jaren heen hebben er ontzettend veel ontwikkelingen plaatsgevonden omtrent lip fillers. Het is daardoor goed mogelijk om de lippen op een deskundige en natuurlijke manier te laten opvullen, met tijdelijke fillers op basis van het lichaamseigen hyaluronzuur.

Ik wil graag een natuurlijk resultaat, kan dat?

Bij JECT Clinics vinden wij een natuurlijk resultaat ten zeerste belangrijk. Onze artsen zullen voorafgaand aan een lip filler behandeling goed naar jouw huidige lippen kijken. Daarbij kijken we naar jouw vorm, volume, verhouding tussen boven- en onderlip en eventuele asymmetrie. Vervolgens kunnen de lippen worden opgevuld met een prachtig natuurlijk resultaat.

Hoelang blijven lip fillers zitten?

Gemiddeld blijven lip fillers ongeveer 9 tot 12 maanden zitten. Natuurlijk verschilt de precieze effectduur per type filler, per locatie van het behandelde gebied en uiteraard per persoon. Ben je tevreden met het volume van de lippen na jouw behandeling? Dan adviseren we om tussen de 6 en 9 maanden terug te komen voor een kleine touch-up. Zo kan het resultaat mooi behouden blijven.

Benieuwd of lip fillers iets voor jou zijn?

Bij JECT Clinics hebben onze artsen uitgebreide ervaring met het plaatsen van lip fillers. Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden voor jou? Boek gerust een vrijblijvend consult met een van onze artsen en laat je informeren.

Onze prijzen

ject-lippen

Benieuwd hoe lip fillers jouw uitstraling kunnen verbeteren? Kom gerust langs voor een vrijblijvend consult.

Plan een gratis consult
ject-arrow
Bel met een specialist
ject-arrow

Reviews van onze klanten

Mijn eerste behandeling bij JECT Clinics gedaan, zeer tevreden over de werkwijze en het resultaat! De arts neemt de tijd voor je, geeft eerlijk en objectief advies en komt professioneel en behulpzaam over. Ook de communicatie met de receptie verloopt vlot en vriendelijk. Ik kan deze kliniek zeker aanbevelen!

Ashley

Vandaag was mijn eerste behandeling bij JECT Clinics. Voor iemand die bang is voor naalden, werd alles goed aangepakt. De arts nam de tijd om naar mij te luisteren en gaf mij een vertrouwd gevoel. Ook geeft de arts eerlijk en professioneel advies. Ik zou JECT Clinics echt aanraden! Ik ben super blij met de resultaat en de manier waarop alles is verlopen. Daarnaast is de communicatie al bij binnenkomst zeer vriendelijk en warm. Afhandelen van alles is ook heel vlot en netjes! Er is verder niets op aan te merken. TOP!

Daria

Vandaag lipfiller behandeling gehad bij JECT Clinics. Super ervaring, goed geadviseerd en er is naar mijn wensen geluisterd. Ik ben geholpen door dokter Bruin. Ze stelde me heel erg op mijn gemak gesteld en heeft me goed geïnformeerd. Ik kom zeker terug naar JECT Clinics.

Noëlle

Vragen? Neem contact met ons op