Behandeling

Lip fillers Amsterdam

Ben je op zoek naar een betrouwbare kliniek voor lip fillers in Amsterdam? Kom gerust langs voor een vrijblijvend consult.

Een vertrouwd adres voor lip fillers in Amsterdam

Met een lip filler behandeling wordt er volume gecreëerd en definitie gegeven aan de lippen. Zo kunnen de lippen op een natuurlijke manier voller gemaakt worden. Mooie en volle lippen geven het gezicht een sensuele en jeugdige look. Niet iedereen heeft van nature volumineuze lippen. Ook kan het volume van de lip afnemen met de leeftijd. Lip fillers op basis van hyaluronzuur bieden hiervoor de ideale oplossing.

Hoelang blijven lip fillers zitten?

Gemiddeld blijven lip fillers ongeveer 9 tot 12 maanden zitten. Natuurlijk verschilt de precieze effectduur per type filler, per locatie van het behandelde gebied en uiteraard per persoon. Ben je tevreden met het volume van de lippen na jouw behandeling? Dan adviseren we om tussen de 6 en 9 maanden terug te komen voor een kleine touch-up. Zo kan het resultaat mooi behouden blijven.

Ik wil graag een natuurlijk resultaat, kan dat?

Bij JECT Clinics vinden wij een natuurlijk resultaat ten zeerste belangrijk. Onze artsen zullen voorafgaand aan een lip filler behandeling goed naar jouw huidige lippen kijken. Daarbij kijken we naar jouw vorm, volume, verhouding tussen boven- en onderlip en eventuele asymmetrie. Vervolgens kunnen de lippen worden opgevuld met een prachtig natuurlijk resultaat.

Benieuwd of lip fillers iets voor jou zijn?

Bij JECT Clinics hebben onze artsen uitgebreide ervaring met het plaatsen van lip fillers. Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden voor jou? Boek gerust een vrijblijvend consult bij onze kliniek in Amsterdam en laat je door een van onze artsen informeren.

Onze prijzen

ject-lippen

Benieuwd hoe lip fillers jouw uitstraling kunnen verbeteren? Kom gerust langs voor een vrijblijvend consult.

Plan een gratis consult
ject-arrow
Bel met een specialist
ject-arrow

Vragen? Neem contact met ons op