Behandeling

Dermale fillers

Benieuwd hoe dermale fillers jouw uitstraling kunnen verbeteren? Kom gerust langs voor een vrijblijvend consult.

Wat doen dermale fillers?

Stoort u zich aan bepaalde aspecten van uw gezicht? Bekende voorbeelden zijn dunne lippen, ingezonken ogen of lijntjes en groeven in het gezicht. Dermale fillers kunnen gebruikt worden om de vorm en structuur van het gezicht te verbeteren, of om volumeverlies te corrigeren.

Wat zijn dermale fillers?

Dermale fillers, oftewel fillers voor de huid, zijn een doorzichtige gel op basis van hyaluronzuur. Een dermale filler wordt middels een dunne naald in kleine hoeveelheden in of net onder de huid geïnjecteerd. Een dermale filler kan zo lijnen of groeven in het gezicht opvullen, maar bijvoorbeeld ook dunne lippen of missende definitie in de gezichtscontouren.

Hoe lang werken dermale fillers?

Een dermale filler op basis van hyaluronzuur blijft gemiddeld 9 tot 12 maanden zitten. Het lichaam zal de filler erg geleidelijk afbreken. Een behandeling met dermale fillers is dus niet permanent.

Welke dermale filler behandeling past bij jou?

Voor elke behandeling in het gezicht is er een specifieke dermale filler. Er bestaan verschillende samenstellingen en diktes van hyaluronzuur fillers. Op basis van de diepte en locatie van het te behandelen gebied, wordt de juiste dermale filler gekozen. Bij JECT Clinics werken wij met verschillende A-merken, waaronder Restylane, Stylage en Teosyal. Deze fillers bevatten naast het hyaluronzuur ook verdoving, waardoor de injectie vrijwel pijnloos is.

Onze prijzen

fillers-image

Benieuwd hoe dermale fillers jouw uitstraling kunnen verbeteren? Kom gerust langs voor een vrijblijvend consult.

Plan een gratis consult
ject-arrow
Bel met een specialist
ject-arrow

Vragen? Neem contact met ons op