Behandeling

Bovenlip fillers

Heb je last van een dunne en smalle bovenlip? Middels lip filler kan de bovenlip weer mooi in verhouding tot de onderlip worden gebracht.  

De verhouding tussen de boven- en onderlip is van belang voor het creëren van de perfecte lippen. Een smalle bovenlip en vollere onderlip komt vaak voor. Een beetje verschil in volume tussen de boven- en onderlip is dan ook natuurlijk. Maar een te groot verschil kan storend zijn. Het opvullen van de bovenlip met lip fillers kan dit op een mooie en natuurlijke wijze corrigeren.

Als je een zeer smalle bovenlip hebt, met een erg volle onderlip, dan is het mogelijk om alleen de bovenlip te laten opvullen. Daarbij is het wel belangrijk dat er altijd een natuurlijke verhouding tussen de boven- en onderlip wordt nagestreefd. Indien het verschil tussen boven- en onderlip niet al te groot is, zal de onderlip waarschijnlijk een beetje worden mee behandeld. Dat is om te voorkomen dat de bovenlip onnatuurlijk groot wordt.

Hoelang blijven lip fillers zitten?

Gemiddeld blijven lip fillers ongeveer 9 tot 12 maanden zitten. Natuurlijk verschilt de precieze effectduur per type filler, per locatie van het behandelde gebied en uiteraard per persoon. Ben je tevreden met het volume van de lippen na jouw behandeling? Dan adviseren we om tussen de 6 en 9 maanden terug te komen voor een kleine touch-up. Zo kan het resultaat mooi behouden blijven.

Hoe gaat een lip filler behandeling te werk?

Allereerst bespreek je samen met de behandelend arts jouw wensen en behoeften. Vervolgens wordt de verdovingscrème aangebracht op de lippen. Deze crème heeft tijd nodig om in te trekken, dus in de tussentijd zal de arts jouw informatie geven over de lip filler en de nazorg. Wanneer de lippen volledig verdoofd zijn zal de arts starten met de behandeling. Met injecties door een dun naaldje zal de filler in de lippen worden gebracht. Het proces van het injecteren duurt vaak niet langer dan tien minuten. Daarna zal de arts de lippen masseren en massage instructies geven. Er worden altijd foto’s gemaakt voor jouw medisch dossier. Hierna is de behandeling klaar en kun je genieten van het resultaat!

Benieuwd of lip fillers iets voor jou zijn?

Bij JECT Clinics hebben onze artsen uitgebreide ervaring met het plaatsen van lip fillers. Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden voor jou? Boek gerust een vrijblijvend consult met een van onze artsen en laat je informeren.

ject-lippen

Benieuwd hoe bovenlip fillers jouw uitstraling kunnen verbeteren? Kom gerust langs voor een vrijblijvend consult.

Plan een gratis consult
ject-arrow
Bel met een specialist
ject-arrow

Vragen? Neem contact met ons op